Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Спільноти та колекції
Перегляд
Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Головна
Факультет інженерно-технологічний
Кафедра харчових технологій
Пошук на тему
Кафедра харчових технологій
Постійний URI для цього розділу
hdl:123456789/29
Огляд
Підрозділи та колекції
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Підрозділи та колекції
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Перегляд Кафедра харчових технологій по Тема "blackcurrant, fruit"
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Виберіть початок)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Огляд
Результати на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Параметри сортування
За зростанням
За спаданням
Матеріал
Development of temperature regime of storage of frozen black currants
(
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies,
2021
)
Olena, Gerasymchuk
;
Nina, Osokina
;
Kateryna, Kostetska
Матеріал
Formation of frozen blackcurrant fruit quality
(
Annual Research and Reviev Biology,
2020-10-30
)
Helena, Gerasymchuk
;
Nina, Osokina
;
Kateryna, Kostetska
Матеріал
Improvement of production technology of black currant jelly
(
Вісник Уманського НУС,
2020
)
Olena, Gerasymchuk
;
Nina, Osokina
;
Kateryna, Kostetska
Попередній
Далі