Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Спільноти та колекції
Перегляд
Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Головна
Факультет інженерно-технологічний
Кафедра харчових технологій
Пошук на тему
Кафедра харчових технологій
Постійний URI для цього розділу
hdl:123456789/29
Огляд
Підрозділи та колекції
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Підрозділи та колекції
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Перегляд Кафедра харчових технологій по Тема
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Виберіть початок)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Огляд
Результати на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Параметри сортування
За зростанням
За спаданням
1-MCP, ethylene, pears, physical-chemical parameters, taste.
1
blackcurrant, fruit
3
brice-backer
1
BRICE-BAKER
1
carbonate rock; material balance; sugar industry; dolomite; lime department
1
Drying
1
Fuel
1
Grain
1
Mill
1
Milling Mill
1
number of bunches, bunch length, number of berries, the weight of berries
1
seed inoculation; meadow clover; productivity; distribution of yield by mowing; variety; sowing method; dry mass; fertilizer
1
strawberry berries, must, fermentation process, optimization, yeast, unfortified wines
1
Triticum dicoccum, T. timopheevii, T. durum, groats properties, hull content, protein, gluten, grain hardness
1
Wheat
1
Автоматизація
1
актинідія, аскорбінова кислота
1
алелопатія, рослинні рештки, пшениця м’яка, енергія проростання, схожість, дружність проростання, довжина стебла
1
антиоксиданти
2
антиоксидантна активність
2
Попередній
Далі