Кафедра харчових технологій
Постійний URI для цього розділу
Огляд
Перегляд Кафедра харчових технологій по Автор "Kateryna, Kostetska"
Результати на сторінці
Параметри сортування
-
МатеріалAscorbic acid in black currant fruits.(Збірник наукових праць Уманського НУС, 2020) Helena, Gerasymchuk ; Nina, Osokina ; Kateryna, Kostetska
-
МатеріалDevelopment of temperature regime of storage of frozen black currants(Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2021) Olena, Gerasymchuk ; Nina, Osokina ; Kateryna, Kostetska
-
МатеріалFormation of frozen blackcurrant fruit quality(Annual Research and Reviev Biology, 2020-10-30) Helena, Gerasymchuk ; Nina, Osokina ; Kateryna, Kostetska
-
МатеріалImprovement of production technology of black currant jelly(Вісник Уманського НУС, 2020) Olena, Gerasymchuk ; Nina, Osokina ; Kateryna, Kostetska
-
МатеріалВлияние замораживания на изменение структуры плодов черной смородины.(Science Rise, 2021) Helena, Gerasymchuk ; Nina, Osokina ; Kateryna, Kostetska