НАУКОВЕ ОБГРУНТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ПЛОДІВ ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ

Немає доступних мініатюр
Дата
2020
Автори
Олена, Герасимчук
Ніна, Осокіна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Умань, ВПЦ "Візаві"
Інструкція
У монографії науково обгрунтовано інноваційні елементи холодильної технології зберігання плодів чорної смородини у звичайному, модифікованому та регульованому газових середовищах, у тому числі з використанням речовин антимікробної дії. Проаналізовано вплив розчинів лимонної, сорбінової кислот, бензоату натрію та етилового спирту на мікробіологічне обсіменіння обсіменіння, природні втрати маси, зміну основних компонентів хімічного складу плодів чорної смородини впродовж зберігання. Представлено дослідження з розробки нових технологічних підходів у вдосконаленні комплексної переробки плодів чорної смородини під час виробництва желе чорносмородинового із залученням плодів інших культур та конфітюру чорносмородинового з вичавок. Теоретично обгрунтовано розроблені рекомендації виробництву. Монографія призначена для науковців, студентів, практиків і спеціалістів, власників різних категорій підприємств.
Опис
Ключові слова
Чорна смородина, зберігання, переробка
Бібліографічний опис
Наукове обгрунтування інноваційних технологій тривалого зберігання і переробки плодів чорної смородини: монографія. Н.М. Осокіна, О.П. Герасимчук. Умань: ВПЦ «Візаві», 2020. 271 с.