АНАЛІЗ ВПЛИВУ ДИЗАЙНУ ГОТЕЛЬНИХ ТА ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ НА ЕКОНОМІЧНУ ЕФЕКТИВНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТУРИСТІВ

Немає доступних мініатюр
Дата
2022-05-05
Автори
Тимчук Світлана Володимирівна
Нещадим Людмила Миколаївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Технодрук
Інструкція
Ефективність роботи готельних та туристично-рекреаційних комплексів напряму залежить від комфортного сприйняття дизайну закладу. Витрати закладу обслуговування туристів для впровадження трендових дизайнів збільшуються, але це не просто брендинг чи піар, а вагома частина маркетингу, яка напряму впливає на економічні показники роботи закладу.
Опис
Сьогодні заклади гостинності – це різноманітні послуги та комфортна атмосфера. Клієнти заслуговують на високий рівень гостинності. Незвичайний дизайн завжди буде відрізняти готельні та туристично-рекреаційні заклади від конкурентів. Люди приходять до закладів не лише розслабитися, а й відпочити. Дизайн інтер’єру є одним з найважливіших елементів для створення неповторної атмосфери. Інтер’єр закладу гостинності має бути розрахований на естетичну насолоду туриста і його комфортне перебування, адже саме від цих умов безпосередньо залежить заробіток власника й рентабельність самого закладу.
Ключові слова
Бібліографічний опис
Тимчук С.В., Нещадим Л.М. Аналіз впливу дизайну готельних та туристично-рекреаційних комплексів на економічну ефективність підприємств сфери обслуговування туристів. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект : матеріали Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022 р. Чернівці: Технодрук, 2022.С.95-100.