Сортові особливості формування продуктивності бобів овочевих за використання біоінокулянтів і мікоризоутворювача
    
  
 
 
  
  
    
    
        Сортові особливості формування продуктивності бобів овочевих за використання біоінокулянтів і мікоризоутворювача
    
  
Немає доступних мініатюр
      Файли
Дата
    
    
        2022
    
  
Автори
  Яценко В.В.
  Воробйова Н.В.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
    
    
        Таврійський науковий вісник
    
  
Анотація
    
    
        У статті наведено результати досліджень впливу біоінокулянтів та мікоризоутворюючого препарату на формування продуктивності бобів овочевих в умовах Правобережного Лісостепу України. В досліді впродовж 2020–2021 рр. вивчали два сорти бобів овочевих (Вндзорські й Екстра Грано Віолетто), які вирощували з окремим і сумісним використанням біоінокулянтів (Андеріз 2л/т і Ризоактив бобові 2 л/т) та мікоризоутворюючого препарату (Мікофренд 1,5 л/т). Урожайність зелених бобів у сорту Віндзорські була в межах 23,4–25,4 т/га. Найбільший приріст було відмічено у варіантах із застосуванням інокулянтів з Мікофрендом
    
  
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
    
    
        Яценко В.В. Сортові особливості формування продуктивності бобів овочевих за використання біоінокулянтів і мікоризоутворювача. Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки, вип. 126. С. 106-113.