ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРИ ДЕСЕРТІВ  ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
    
  
 
 
  
  
    
    
        ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРИ ДЕСЕРТІВ  ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
    
  
Немає доступних мініатюр
      Файли
Дата
    
    
        2021-10-08
    
  
Автори
  Калайда, Катерина Василівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
    
    
        УНУС
    
  
Анотація
Опис
Ключові слова
    
    
        десерти
    
  
Бібліографічний опис
    
    
        КАЛАЙДА К.В., НЕЖУР Д.С. ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРИ ДЕСЕРТІВ  ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових  продуктів. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній  формі (7 квітня 2021 року). Умань, 2021. С.65