АНАЛІЗ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНИХ МЕТОДІВ

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Уланчук, Володимир Семенович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Інтелект XXI
Інструкція
У статті розглядаються проблеми стратегії регіонального розвитку, яка насамперед має бути спрямована на підвищення родючості ґрунтів в Україні. Запропонована концепція інноваційно-інвестиційного розвитку сільського господарства, яка ґрунтується на об'єктивній необхідності надання сільськогосподарським підприємствам, у майбутньому, інвестицій з урахуванням стану їх розвитку, найбільш повного використання внутрішніх можливостей та адаптації до змін зовнішнього середовища. Розроблено економіко-математичну модель для визначення перспектив розвитку сільськогосподарського виробництва. Для обґрунтування розвитку сільськогосподарських підприємств різних типів виробничих перспектив дана матриця завдань містить дані про виробничу та фінансову діяльність, які були зібрані на основі типових сільськогосподарських підприємств. Запропонована економіко-математична модель проблеми розвитку сільськогосподарських підприємства розроблена таким чином, щоб можна було ввести інші варіанти для визначених ситуацій, шляхом незначних змін в обмеженнях її матриці.
Опис
Ключові слова
інноваційний розвиток, аналіз, інвестиційна діяльність, інвестиційний клімат АПК, економіко – математична модель, стратегія розвитку регіону.
Бібліографічний опис
Уланчук В.С. АНАЛІЗ РОЗВИТКУ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ З ВИКОРИСТАННЯМ ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНИХ МЕТОДІВ. Інтелект XXI. 2021. № 4. С. 31-40.