Токар А.Ю., Щербак М.А. Хіміко-технологічна оцінка дріжджів у виготовленні некріплених виноматеріалів з плодів смородини чорної // Виноградарство і виноробство. Одеса,2015. С. 205–210.
Токар А.Ю., Щербак М.А. Хіміко-технологічна оцінка дріжджів у виготовленні некріплених виноматеріалів з плодів смородини чорної // Виноградарство і виноробство. Одеса,2015. С. 205–210.
Немає доступних мініатюр
Дата
2020-01-22
Автори
Токар, Анастасія Юхимівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Опис
Ключові слова
плоди смородини чорної, бродіння, дріжджі, некріплені виноматеріали
Бібліографічний опис
Токар А.Ю., Щербак М.А. Хіміко-технологічна оцінка дріжджів у виготовленні некріплених виноматеріалів з плодів смородини чорної // Виноградарство і виноробство. Одеса,2015. С. 205–210.