Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Спільноти та колекції
Перегляд
Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Головна
Факультет інженерно-технологічний
Кафедра харчових технологій
Кафедра харчових технологій
Пошук на тему
Кафедра харчових технологій
Постійний URI для цієї колекції
hdl:123456789/1079
Огляд
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Перегляд Кафедра харчових технологій по Тема "антиоксидантна активність"
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Виберіть початок)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Огляд
Результати на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Параметри сортування
За зростанням
За спаданням
Матеріал
Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв
(
2011
)
Гайдай, І.В.
;
Литовченко, О.М.
;
Домарецький, В.А.
;
Мельник, І.В.
Матеріал
Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки
(
2012
)
Гайдай, Ірина Володимирівна
Попередній
Далі