Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів
Постійний URI для цієї колекції
Огляд
Перегляд Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів по Дата випуску
Результати на сторінці
Параметри сортування
-
МатеріалІнноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2020 року)(Уманський НУС, 2020)Збірник містить тези доповідей науковців, які було презентовано в секціях «Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність», «Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів», «Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення», «Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів» на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», що відбулась 7 квітня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва.
-
МатеріалІнноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів. Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі (7 квітня 2021 року).(Уманський НУС, 2021)Збірник містить тези доповідей науковців, які було презентовано в секціях «Розвиток технологій харчових виробництв та ресторанного господарства: проблеми, перспективи, ефективність», «Сучасні технології зберігання сировини і харчових продуктів», «Інноваційні технології харчових продуктів функціонального призначення», «Використання харчових добавок у виробництві харчових продуктів» на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів», що відбулась 7 квітня 2021 року в Уманському національному університеті садівництва.