Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Спільноти та колекції
Перегляд
Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Головна
Факультет інженерно-технологічний
Кафедра харчових технологій
Кафедра харчових технологій
Пошук за автором
Кафедра харчових технологій
Постійний URI для цієї колекції
hdl:123456789/1079
Огляд
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Перегляд Кафедра харчових технологій по Автор "Kononenko, L.M"
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Виберіть початок)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Огляд
Результати на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Параметри сортування
За зростанням
За спаданням
Матеріал
CHEMICAL COMPOSITION OF LENTILS DEPENDING ON VARIETAL CHARACTERISTICS AND COLOR
(
EurAsian Journal of BioSciences Eurasia J Biosci, 4, V 2, No.4 December, 2021.,
2021
)
Yevchuk, Ya.V.
;
Prysiazhniuk, O.I.
;
Mostoviak, I.I.
;
Tkachenko, H.V.
;
Prokopenko, E.V.
;
Kononenko, L.M
;
Prykhodko, V.O.,
;
Vyshnevska, L.V
;
Poltoretska, N.M.
Мета дослідження – вивчити та дослідити особливості накопичення хімічних компонентів у різних видів сочевиці залежно від забарвлення.
Попередній
Далі