Стан захищеності інтелектуальної власності в Україні

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Кепко, О.І.
Кепко, В.О.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Perfect Publishing
Інструкція
На початок 2020 року стан захисту інтелектуальної власності в Україні Європейською Комісією оцінюється на досить низькому рівні. За останні роки не було досягнуто значного прогресу в порівнянні з міжнародними зобов'язаннями України, включаючи вступ до Світової організації торгівлі і статус асоційованого члена Європейського Союзу. В 2017 році почався тривалий процес запуску Вищого суду з питань інтелектуальної власності, який є ефективним механізмом захисту інтелектуальної власності.
Опис
Ключові слова
інтелектуальна власність, захист інтелектуальної власності, міжнародні зобов'язання України, спеціалізований суд, вищий суд
Бібліографічний опис
Кепко О.І., Кепко В.О. Стан захищеності інтелектуальної власності в Україні.// World science: problems, prospects and innovations. Abstracts of the 7th International scientific and practical conference. Perfect Publishing. Toronto, Canada. 2021. Pp. 379-381. URL: https://sci-conf.com.ua/vii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiyaworld-science-problems-prospects-and-innovations-24-26-marta-2021-goda-torontokanada-arhiv.