Тokar А.Yu., Gayday I.V., Yushina O.Yu., Litovchenko O.M., Voitsekhivskyi V.I. Optimize the fermentation process of strawberry must for unfortified wine // Наукові доповіді НУБіП України. Біологія, біотехнологія, екологія. № 2 (78), 2019. http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Dopovidi/article/view/12611.

Немає доступних мініатюр
Дата
2020-02-22
Автори
Токар, Анастасія Юхимівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Опис
Ключові слова
strawberry berries, must, fermentation process, optimization, yeast, unfortified wines
Бібліографічний опис
Тokar А.Yu., Gayday I.V., Yushina O.Yu., Litovchenko O.M., Voitsekhivskyi V.I. Optimize the fermentation process of strawberry must for unfortified wine // Наукові доповіді НУБіП України. Біологія, біотехнологія, екологія. № 2 (78), 2019. http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Dopovidi/article/view/12611.