Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6144
Название: Пат. 112841 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки екструдату із зерна тритикале та пшениці або круп’яних продуктів
Авторы: Господаренко, Григорій Миколайович
Любич, Віталій Володимирович
Полянецька, Ірина Олегівна
Воробйова, Наталія Василівна
Новіков, Володимир Вікторович
Возіян, Валерія Валеріївна
Ключевые слова: кулінарна оцінка
екструдат
тритикале
Дата публикации: 2016
Издатель: Український інститут інтелектуальної власності
Библиографическое описание: Пат. 112841 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки екструдату із зерна тритикале та пшениці або круп’яних продуктів / Любич В. В., Господаренко Г. М., Полянецька І. О., Воробйова Н. В., Новіков В. В., Возіян В. В.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 08014; заявл. 19.07.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.
Краткий обзор (реферат): Спосіб визначення кулінарних властивостей екструдату із зерна тритикале та пшениці включає запарювання крупи масою 50 г у спеціальному циліндрі з добавлянням 125 см3 коров'ячого молока. Після охолодження до кімнатної температури оцінювання проводять за градаціями, розробленими для тритикале та пшениці з додатковим визначенням консистенції під час розжовування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6144
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
екструдат з крупяних продуктів .pdfПат. 112841 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки екструдату із зерна тритикале та пшениці або круп’яних продуктів 147,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.