Пат. 112841 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки екструдату із зерна тритикале та пшениці або круп’яних продуктів

Немає доступних мініатюр
Дата
2016
Автори
Господаренко, Григорій Миколайович
Любич, Віталій Володимирович
Полянецька, Ірина Олегівна
Воробйова, Наталія Василівна
Новіков, Володимир Вікторович
Возіян, Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Український інститут інтелектуальної власності
Інструкція
Спосіб визначення кулінарних властивостей екструдату із зерна тритикале та пшениці включає запарювання крупи масою 50 г у спеціальному циліндрі з добавлянням 125 см3 коров'ячого молока. Після охолодження до кімнатної температури оцінювання проводять за градаціями, розробленими для тритикале та пшениці з додатковим визначенням консистенції під час розжовування.
Опис
Ключові слова
кулінарна оцінка, екструдат, тритикале
Бібліографічний опис
Пат. 112841 Україна МПК. Спосіб кулінарної оцінки екструдату із зерна тритикале та пшениці або круп’яних продуктів / Любич В. В., Господаренко Г. М., Полянецька І. О., Воробйова Н. В., Новіков В. В., Возіян В. В.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 08014; заявл. 19.07.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24.