УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНСЕРВІВ ІЗ БАКЛАЖАНІВ

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-03-02
Автори
Миронюк Сергій Степанович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Наведено результати дослідження показників якості консервів з плодів баклажана, виготовлених за допомогою різних технологічних способів обробки сировини перед обжарюванням з метою зниження вмісту жиру в консервах.
Опис
Ключові слова
баклажани, консерви з баклажанів, β-каротин, аскорбінова кислота, якість, фізикохімічні показники, харчова і дієтична цінність
Бібліографічний опис
Миронюк С.С., Токар А.Ю., Худік Л.Ю. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ КОНСЕРВІВ ІЗ БАКЛАЖАНІВ