Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5674
Название: Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале
Авторы: Новіков, Володимир Вікторович
Ключевые слова: водотеплове оброблення
зерно тритикале
лущення
фракціонування
Дата публикации: дек-2016
Издатель: Редакціно-видавничий відділ Уманського НУС
Библиографическое описание: Новіков, В.В. Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале : дис. ... канд. техн. наук / Новіков В. В. ; Національний університет харчових технологій — Киїі, 2016. — 21 с
Краткий обзор (реферат): Дисертацію присвячено удосконаленню технології виробництва крупи із тритикале дробленої № 1, 2, 3 та крупи тритикалевої плющеної на основі наукового обґрунтування раціональних режимів лущення, водотеплового оброблення та використання фракціонування зерна. В роботі наведені результати досліджень по визначенню фізико-хімічних та технологічних властивостей зерна тритикале озимого та їх порівняльна характеристика з зерном пшениці озимої. Досліджено фракційний склад зерна тритикале. Науково обґрунтовано й експериментально підтверджено високі техніко-економічні показники технологій отримання круп’яних продуктів із зерна тритикале, що характеризуються високою кулінарною оцінкою. За результатами роботи розроблено рекомендації з технології перероблення зерна тритикале на круп’яні продукти, які впроваджено на круп’яних заводах. Визначена економічна ефективність від впровадження розроблених рекомендацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5674
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Новіков В.В. ДИСЕРТАЦІЯ 2016.pdfдисертація10,01 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.