Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5554
Название: Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанів
Авторы: Миронюк Сергій Степанович
Ключевые слова: баклажани, консерви з баклажанів, β-каротин, аскорбінова кислота, якість, фізико-
Дата публикации: 2-фев-2017
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Миронюк С.С., Токар А.Ю., Худік Л.М. Удосконалення технології та розширення асортименту консервів із баклажанів
Краткий обзор (реферат): Наведено результати дослідження показників якості консервів з плодів баклажана, виготовлених за допомогою різних технологічних способів обробки сировини перед обжарюванням з метою зниження вмісту жиру в консервах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/5554
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Np_2011_40(2)__16 (1).pdf72,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.