Оперативне бюджетне планування в сільськогосподарських підприємствах

Немає доступних мініатюр
Дата
2008
Автори
Гвоздєй, Наталія Іванівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Суми: Вісник Сумського національного аграрного університету
Інструкція
У статті розглядається бюджетне планування в сільськогосподарських підприємства. На думку автора сьогодні сільськогосподарські підприємства стикаються з викликом, пов'язаним з модифікацією цілої адміністративної системи для того, щоб пристосувати це до ринкового довкілля. Складання бюджету вважається, як одна з прогресивних технологій в управлінні фінансами. Будучи підсистемою внутрішнього планування фінансів, бюджетування розширює потенціал усіх компонентів управління. Таким чином, аналіз впровадження бюджетного управління на підприємствах свідчить про його суттєві переваги в умовах ринкового механізму і господарювання. Він означає забезпечення високоефективної прозорої системи фінансового управління кожного структурного підрозділу підприємства.
Опис
Ключові слова
бюджетне планування, бюджетування, оперативне планування, планування, короткострокове планування, оперативне бюджетування
Бібліографічний опис
Гвоздєй Н.І. Оперативне бюджетне планування в сільськогосподарських підприємствах/ Н.І.Гвоздєй // Вісник Сумського національного аграрного університету - 2008 - №2(25). - С.137-142.