Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1865
Название: Особливості охолодження сиру під час дозрівання
Авторы: Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
Ключевые слова: сир
термічне оброблення
тепломір
баластний тепловий потік
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Федоров В.Г., Кепко О.І., Скарбовійчук О.М. Особливості охолодження сиру під час дозрівання / Харчова наука і технологія. 2013 – Київ. - С. 114-115.
Краткий обзор (реферат): Вперше встановлено, що під час термічного (холодильного або теплового) оброблення харчових продуктів частина теплоти може мати реверсний напрямок. Це призводить до переви- трати енергії та сировини. Вказано шляхи усунення або зменшення баластних теплових потоків
Описание: It was defined first in this article, that a part of heat during thermal (refrigeration or heat) treatment of food products has reverse direction. These ballast heat fluxes are a source of energy and raw materials over-expenditure. The means adduced of elimination or reduction of reverse heat flows.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1865
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.