Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1865
Title: Особливості охолодження сиру під час дозрівання
Authors: Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
Keywords: сир
термічне оброблення
тепломір
баластний тепловий потік
Issue Date: 2013
Citation: Федоров В.Г., Кепко О.І., Скарбовійчук О.М. Особливості охолодження сиру під час дозрівання / Харчова наука і технологія. 2013 – Київ. - С. 114-115.
Abstract: Вперше встановлено, що під час термічного (холодильного або теплового) оброблення харчових продуктів частина теплоти може мати реверсний напрямок. Це призводить до переви- трати енергії та сировини. Вказано шляхи усунення або зменшення баластних теплових потоків
Description: It was defined first in this article, that a part of heat during thermal (refrigeration or heat) treatment of food products has reverse direction. These ballast heat fluxes are a source of energy and raw materials over-expenditure. The means adduced of elimination or reduction of reverse heat flows.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/1865
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.