Особливості охолодження сиру під час дозрівання

Немає доступних мініатюр
Дата
2013
Автори
Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Скарбовійчук, Олександр Михайлович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Інструкція
Вперше встановлено, що під час термічного (холодильного або теплового) оброблення харчових продуктів частина теплоти може мати реверсний напрямок. Це призводить до переви- трати енергії та сировини. Вказано шляхи усунення або зменшення баластних теплових потоків
Опис
It was defined first in this article, that a part of heat during thermal (refrigeration or heat) treatment of food products has reverse direction. These ballast heat fluxes are a source of energy and raw materials over-expenditure. The means adduced of elimination or reduction of reverse heat flows.
Ключові слова
сир, термічне оброблення, тепломір, баластний тепловий потік
Бібліографічний опис
Федоров В.Г., Кепко О.І., Скарбовійчук О.М. Особливості охолодження сиру під час дозрівання / Харчова наука і технологія. 2013 – Київ. - С. 114-115.