ЗАХОДИ СТИМУЛЮВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО СПОЖИВАННЯ СВИНИНИ В УКРАЇНІ
ЗАХОДИ СТИМУЛЮВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО СПОЖИВАННЯ СВИНИНИ В УКРАЇНІ
Немає доступних мініатюр
Файли
Дата
2022
Автори
Жарун О.В.
Коротєєв М.А.
Соколюк С.Ю.
Соколюк К.Ю.
Тупчій О.С.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Збірник наукових праць Уманського НУС
Інструкція
Опис
У статті проаналізовано сучасний стан споживання м’яса та м’ясопродуктів в Україні, визначено основні зміни у попиті і пропозиції м’яса. Досліджено обсяги виробництва і споживання м’яса та м’ясопродуктів на одну особу населення в Україні, виявлено наявність і щільність зв’язку між попитом і пропозицією м’яса загалом та за видами. Запропоновано чотири базові тези, які можна озвучувати в контексті розгляду можливих заходів щодо стимулювання внутрішнього споживання м’яса в Україні.
Ключові слова
Бібліографічний опис
Жарун О.В., Соколюк С.Ю, Коротєєв М.А., Тупчій О.С., Соколюк К.Ю. ЗАХОДИ СТИМУЛЮВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО СПОЖИВАННЯ СВИНИНИ В УКРАЇНІ. Збірник наукових праць Уманського НУС. 2022. Вип. 100. Ч 2. Економічні науки. С. 132-141