Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Спільноти та колекції
Перегляд
Ukrainian
English
Čeština
Deutsch
Español
Français
Gàidhlig
Latviešu
Magyar
Nederlands
Português
Português do Brasil
Suomi
Увійти
Адреса електронної пошти
Пароль
Увійти
Хочете зареєструватися?
Ви забули свій пароль?
Головна
Факультет інженерно-технологічний
Кафедра харчових технологій
Кафедра харчових технологій
Пошук за автором
Кафедра харчових технологій
Постійний URI для цієї колекції
hdl:123456789/1079
Огляд
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Останні матеріали
За датою випуску
За автором
За назвою
По темі
Перегляд Кафедра харчових технологій по Автор "Helena, Gerasymchuk"
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
(Виберіть початок)
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Огляд
Результати на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Параметри сортування
За зростанням
За спаданням
Матеріал
Ascorbic acid in black currant fruits.
(
Збірник наукових праць Уманського НУС,
2020
)
Helena, Gerasymchuk
;
Nina, Osokina
;
Kateryna, Kostetska
Матеріал
Formation of frozen blackcurrant fruit quality
(
Annual Research and Reviev Biology,
2020-10-30
)
Helena, Gerasymchuk
;
Nina, Osokina
;
Kateryna, Kostetska
Матеріал
Влияние замораживания на изменение структуры плодов черной смородины.
(
Science Rise,
2021
)
Helena, Gerasymchuk
;
Nina, Osokina
;
Kateryna, Kostetska
Попередній
Далі