Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/951
Название: ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ – ЗАПОРУКА ЇЇ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ
Авторы: Харенко, Андрій Олександрович
Бурляй, Олександр Леонідович
Ключевые слова: якість
продукція
сільськогосподарські підприємства
Дата публикации: 2009
Издатель: Харків
Библиографическое описание: Харенко А. О. Високий рівень якості продукції – запорука її конкурентоспроможності / А. О. Харенко, О.Л. Бурляй // Вісник ХНТУСГ: зб. наук. праць Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. –Харків, 2009. – Вип. 92. – С. 336 – 342.
Краткий обзор (реферат): В статті проаналізована структура якості основних видів зерна, оцінено її вплив на прибутковість виробництва, внесено пропозиції щодо покращення системи управління якістю зерна з метою забезпечення конкурентоспроможності товаровиробників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/951
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри
Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Якість.pdf431,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.