Локальне удобрення часнику озимого за поверхневого краплинного зрошення. Наукові, методологічні та практичні підходи до проблем сучасної агрономії: монографія. За ред. О. І. Улянич

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Яценко, Вячеслав Васильович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Дніпро: Середняк Т.К.
Інструкція
Монографія складається із 19 розділів, в яких коротко розглянуто біологічні особливості пшениці і тритікале озимих, соняшнику, гливи звичайної, часнику озимого та ярого, перцю солодкого, огірка, помідора, редиски. Представлено результати наукових досліджень авторів, пов’язані з вивченням схем створення сортів тритікале, удосконалення методів гібридизації кукурудзи та продуктивність сучасних сортів сої і гібридів кукурудзи, оптимізації системи удобрення і підживлення пшениці озимої, часнику озимого і ярого, схем і густоти гібридів соняшнику і редиски, вплив субстрату і штамів на продуктивність грибів, ефективність застосування біопрепаратів у вирощуванні помідора і столових коренеплодів, вплив способів вирощування і абсорбентів на продуктивність огірка, складові насінництва цибулі порей, мікроклональне розмноження селери коренеплідної, особливості формування складових продуктивності рижію ярого, розглянуто питання основного обробітку ґрунту в короткоротаційній сівозміні. Монографія рекомендується для науковців, викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів агрономічного напряму і товаровиробників.
Опис
Ключові слова
НАУКОВІ, МЕТОДОЛОГІЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ ПІДХОДИ ДО ПРОБЛЕМ СУЧАСНОЇ АГРОНОМІЇ
Бібліографічний опис
Локальне удобрення часнику озимого за поверхневого краплинного зрошення. Наукові, методологічні та практичні підходи до проблем сучасної агрономії: монографія. За ред. О. І. Улянич. Дніпро: Середняк Т.К., 2021. 452 с. (розділ колективної монорафії).