Місце та роль господарств населення в агропродовольчому виробництві України.

Немає доступних мініатюр
Дата
2020
Автори
Мудрак, Руслан Петрович
Рибчак, Віталій Іванович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
AKADEMIA IM. JAKUBA Z PARADYŻA
Інструкція
В статті досліджується сучасна структура виробництва окремих видів сільськогосподарської сировини та продовольчої продукції за категоріями господарств України. Вказується на високу частку господарств населення у виробництві тваринницької продукції. Відмічається, що серйозними проблемами економіки господарств населення є низька продуктивність праці, порушення санітарно- -гігієнічних вимог при виробництві і первинній обробці тваринницької продукції. Робиться припущення, що одним із способів підвищення ефективності виробництва в господарствах населення є розвиток кооперації.
Опис
Ключові слова
агропродовольче виробництво, структура, сільськогосподарські підприємства, господарства населення, продуктивність праці, тваринницька продукція, санітарно-гігієнічні вимоги, кооперація
Бібліографічний опис
Мудрак Р.П., Рибчак В.І. Місце та роль господарств населення в агропродвольчому виробництві України. Zeszyt Naukowy Prac Ukrainoznawczych, 2020, nr 4. С. 94-103 (0,53 д.а.)