Особливості використання кунжутного борошна у виробництві кондитерських виробів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Євчук, Яна Валеріївна
Любич, В.В.
Войтовська, В. І.
Кононенко, Л. М.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Агробіологія = Agrobiology: збірник наукових праць. № 3 (162) 2021. Білоцерківський національний аграрний університет. Біла Церква: БНАУ, 2020. С.
Інструкція
дослідити вплив та використання кунжутного борошна у виробництві кондитерських виробів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства
Опис
Ключові слова
борошно кунжутне, кондитерські вироби, продукти оздоровчого призначення
Бібліографічний опис
Євчук Я.В., Любич В.В., Войтовська В.І., Кононенко Л.М. Особливості використання кунжутного борошна у виробництві кондитерських виробів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства Агробіологія = Agrobiology: збірник наукових праць. № 3 (162) 2021. Білоцерківський національний аграрний університет. Біла Церква: БНАУ, 2020. С.