Спосіб підвищення біологічної цінності круп’яних продуктів із зерна пшениці полби, отриманих за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Любич В. В., Лещенко І. А.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
у
Інструкція
Спосіб виробництва крупи плющеної підвищеної біологічної цінності з склоподібного зерна (≥ 70 %) пшениці полби (сорт Голіковська) включає його очищення від домішок (зернових і феромагнітних), який відрізняється тим, що склоподібне зерно (≥ 70 %) пшениці полби без проведення його лущення зволожують на 0,5–1,0 % з тривалістю відволожування 30 хв, після цього піддають обробленню електромагнітним полем надвисокої частоти тривалістю 80–100 с (1000 Вт) або підвищують температуру зерна до 105–110 ºС з наступним плющенням.
Опис
Ключові слова
патент
Бібліографічний опис
Пат. 148570 Україна, МПК (2021.01), G01N 33/02. Спосіб підвищення біологічної цінності круп’яних продуктів із зерна пшениці полби, отриманих за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти // Любич В. В., Лещенко І. А.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2019 03877; заявл.15.04.2019; опубл. 10.09.2019, Бюл. № 17.