Спосіб виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Любич В. В.
Лещенко І. А.
Новіков В.В.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УКРПАТЕНТ
Інструкція
Спосіб виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти включає очищення крупи №1 із пшениці полби (сорт Голіковська) від домішок (зернових і феромагнітних), який відрізняється тим, що крупу із зерна пшениці полби №1 з індексом лущення 10–11 %, отриману зі склоподібного зерна (≥ 70 %), без водотеплового оброблення піддають обробленню електромагнітним полем надвисокої частоти тривалістю 80–100 с (1000 Вт) або до температури крупи 105–110 ºС з наступним плющенням.
Опис
Ключові слова
патент
Бібліографічний опис
Пат. 148569 Україна, МПК (2006.01), G01N 33/02. Спосіб виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби за допомогою електромагнітного поля надвисокої частоти // Любич В. В., Лещенко І. А., Новіков В.В.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2021 00381; заявл.02.02.2021; опубл. 25.08.2021, Бюл. № 34.