Спосіб попередньої обробки ягід суниці розчином хітозану перед холодильним зберіганням

Немає доступних мініатюр
Дата
2021-06
Автори
Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Інструкція
Спосіб обробки ягід суниці розчином хітозану перед холодильним зберіганням, що включає їх зберігання в перфорованих пластикових контейнерах місткістю до 500 г за температури 0 - +2 градуси Цельсія і вологості 95%, вадрізняється тим, що ягоди суниці попередньо обробляють 0,5% розчином хітозану шляхом обприскування
Опис
нанесення їна ягоди суниці стівного покриття, що має антибактеріальні властивості
Ключові слова
хітозан, суниця, холодильне зберігання
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 147723 (Україна) від 09.06.2021 р. Спосіб попередньої оборобки ягід суниці розчином хітозану перед холодильним зберіганням. Заявл. 04.11.2020; опубл. 09.06.2021. бюл. № 23