ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ПЛОДІВ ОБЛІПИХИ

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Євчук, Яна Валеріївна
Парубок, Маргарита Іванівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Останнім часом набув популярності термін нішеві культури, які займають певний сегмент виробництва садовини. Уведення нових плодових рослин – аборигенних дикоросів або чужоземних рослин можливо після проведення селекційної роботи з добору кращих генотипів, адаптованих до регіону культуру, врожайних, з якісними плодами, придатними для споживання свіжими або для переробки.
Опис
Тези
Ключові слова
обліпиха, біологічно активні речовини
Бібліографічний опис
Євчук Я.В., парубок М.І. Хімічний склад та харчова цінність плодів обліпихи. ТЕЗИ ДОПОВІДЕЙ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВОЇ ІНТЕРНЕТКОНФЕРЕНЦІЇ. «Інноваційні зернопродукти і технології» (19 лютого 2021 р.). С. 38-40