Перспективи використання нішевих культур у виробництві безглютенової продукції
Перспективи використання нішевих культур у виробництві безглютенової продукції
Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Євчук, Яна Валеріївна
Третьякова, С. О.
Войтовська, В. І.
Свідельська, Н. М.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Perfect Publishing, Toronto, Canada
Інструкція
Представлено і оцінено доцільність використання нішевих
культур у виробництві безглютенової продукції. Досліджено та встановлено,
що для отримання безглютенових виробів спеціального призначення можливо
використовувати нішеві культури та продукти їх переробки, як для розширення
хлібобулочного асортименту так і в кондитерській продукції.
Опис
Тези
Ключові слова
целіакія, нішеві культури, хлібобулочні вироби, асортимент, продукти переробки.
Бібліографічний опис
Перспективи використання нішевих культур у виробництві безглютенової продукції / Войтовська В. І., Євчук Я. В., Третьякова С. О., Свідельська Н.М.. The 5 th International scientific and practical conference “World science: problems, prospects and innovations.” (January 27-29, 2021) Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2021. РР. 424–434.