Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/851
Title: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОСТІ РОЗВИТКУ ХЛІБОПРОДУКТОВОГО ПІДКОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ
Authors: Комісаренко, Євген Миколайович
Keywords: розвиток
сталість
виробництво хліба
виробництво зерна
забезпечення сталості
сталість розвитку
забезпечення сталості розвитку
продовольча безпека
Issue Date: May-2009
Publisher: Інститут аграрної економіки" УААН
Abstract: присвячено дослідженню теоретико-методичних принципів забезпечення сталості розвитку підприємств хлібопродуктового підкомплексу: розглянуто теоретичні основи, методи оцінювання й особливості їх розвитку. Проаналізовано сучасний стан зерновиробництва, задоволення потреб населення регіону в хлібопродуктах, оцінено розвиток за показниками сталості на прикладі підприємств Вінницької області. Сформульовано й обґрунтовано концептуальні принципи забезпечення та здійснено прогноз перспективи сталості розвитку хлібопродуктового підкомплексу. Викладено рекомендації щодо оптимізації виробництва борошна і хліба в адміністративних районах та містах Вінницької області за критерієм сталості розвитку.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/851
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stalist' rozvytku.pdfавтореферат дисертації Комісаренко Є. М. Забезпечення сталості розвитку хлібопродуктового підкомплексу регіону410.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.