Спосіб отримання водного розчину низькомолекулярного хітозану для попередньої обробки ягід суниці перед зберіганням

Немає доступних мініатюр
Дата
2021-06
Автори
Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Ляховська, Неля Олександрівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП "Український інститут інтелектуальної власності"
Інструкція
Спосіб отримання водного розчину низькомолекулярного хітозану для попередньої обробки ягід суниці перед зберіганням, який відрізняється тим, що хітозан заливають дистильованою водою ї 40-45 °С і залишають на 18 годин для набухання, після чого суміш повільно доводять до 1 60 °С і витримують 45 хвилин, безперервно помішуючи, після розчинення хітозану розчин охолоджують до 1 20-22 °С і використовують для попередньої обробки ягід суниці.
Опис
запропоновано один із способів розчинення хітозану
Ключові слова
хітозан, водний розчин
Бібліографічний опис
Благополучна А.Г., Ляховська Н.О. Патент на корисну модель № 147721 (Україна) від 09.06.2021 р. Спосіб отримання водного розчину низькомолекулярного хітозану для попередньої обробки ягід суниці перед зберіганням. Заявл. 04.11.20.; опубл. 09.06.21. Бюл. № 23