Структурно-механічні характеристики марципанових паст.

Немає доступних мініатюр
Дата
2021
Автори
Новак, Лариса Леонідівна
Матенчук, Людмила Юріївна
Стадник, І.Я.
Федорів, В.М
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Тематичний збірник наукових праць: Обладнання та технології харчових виробництв. Донецький національний університет економіки і торгівлі, ім. Михайла Туган-Барановського., м. Кривий Ріг.
Інструкція
Наведено результати досліджень реологічних і адгезійних характеристик марципанових паст з молочною сироваткою сухою демінералізованою та гліцерином. Вста- новлений позитивний вплив МССД та гліцерину на характеристики модельних композицій марципанових паст.
Опис
стаття
Ключові слова
марципанова паста, адгезія, молочна суха сироватка, гліцерин, реологічні властивості, моделювання
Бібліографічний опис
Стадник І. Я. Матенчук Л. Ю., Новак Л. Л., Федорів В. М. Структурно-механічні характеристики марципанових паст. Тематичний збірник наукових праць: Обладнання та технології харчових виробництв. Донецький національний університет економіки і торгівлі, ім. Михайла Туган-Барановського., м. Кривий Ріг. №1. Т (42). 2021. С. 67.