ЯКІСТЬ ТА ОБЛІК ЗЕРНА ЗА ПРИЙМАННЯ, ОБРОБЛЕННЯ І ЗБЕРІГАННЯ
ЯКІСТЬ ТА ОБЛІК ЗЕРНА ЗА ПРИЙМАННЯ, ОБРОБЛЕННЯ І ЗБЕРІГАННЯ
Немає доступних мініатюр
Файли
Дата
2021
Автори
Ніна, Осокіна
Іван, Мостов'як
Олена, Герасимчук
Олена, Єремеєва
Катерина, Костецька
Віталій, Любич
Лариса, Новак
Володимир, Новіков
Геннадій, Ткаченко
Валерія, Желєзна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
К: ТОВ "ТРОПЕА"
Інструкція
Наведено відомості про хімічний склад та властивості зернової маси як об’єкта зберігання і переробки. Розглянуто технологічні заходи та обладнання для післязбирального оброблення, режими та способи, що забезпечують зберігання зернових мас. Описано способи контролю якості зерна та насіння й управління їхньою якістю та безпечністю. Подано характеристики найпоширеніших видів шкідників хлібних запасів і викладено основи захисту від них.
Для студентів закладів освіти ІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальностей «Харчові технології», «Агрономія», а також викладачів та фахівців у галузі елеваторно-складського зберігання зерна.
Опис
Ключові слова
Зерно, якість, приймання, оброблення, зберігання
Бібліографічний опис
Якість та облік зерна за приймання, оброблення і зберігання: навч. посіб. / Н. М. Осокіна та ін. – К.: ТОВ «ТРОПЕА», 2021. – 456 с.: іл.