Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/815
Название: СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ ТА КОНЦЕНТРАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ЯК ФАКТОРИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
Авторы: Харенко, Андрій Олександрович
Бурляй, Олександр Леонідович
Бурляй, Галина Леонідівна
Ключевые слова: спеціалізація
концентрація виробництва
конкурентоспроможність
ефективність
Дата публикации: 2012
Издатель: Умань
Библиографическое описание: Харенко А. О. Спеціалізація та концентрація виробництва для забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / А. О. Харенко, О. Л. Бурляй, Г.Л. Бурляй : зб. наук. праць Уманського національного університету садівництва. –Умань, 2012. – Вип. 80. – Ч. 2. – С. 12 – 22
Краткий обзор (реферат): Досліджена залежність конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств Черкаської області від рівня спеціалізації та концентрації виробництва, внесені пропозиції щодо раціональних розмірів господарюючих суб’єктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/815
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри
Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Спеціалізація_концентрація.pdf409,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.