ВМІСТ БІОХІМІЧНОЇ СКЛАДОВОЇ В БОРОШНІ КУНЖУТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО ЗАБАРВЛЕННЯ

Немає доступних мініатюр
Дата
2020
Автори
Л. М. Кононенко, Я. В. Євчук, В. І. Войтовська, С. О. Третьякова
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Редакційно-видавничий центр УНУС, 2020.
Інструкція
Проаналізовано біохімічну складову кунжуту залежно від забарвлення його насіння. Встановлено вміст основних нутрієнтів у хімічному складі кунжуту, а також вміст мікро-, макроелементів та вітамінів у насінні різного забарвлення.
Опис
Ключові слова
забарвлення насіння, борошно, безглютенові вироби, нутрієнти.
Бібліографічний опис
Кононенко Л.М., Євчук Я. В., Войтовська В. І., Третьякова С.О. Вміст біохімічної складової в насінні кунжута залежно від його забарвлення. Уманський збірник. Вип. 97 Ч1, 2020. С. 229-239. DOI 10.31395/2415-8240-2020-97-1-229-239