Вплив додавання спельти до помельних партій зерна пшениці м’якої на якісні показники борошна та випеченого хліба
Вплив додавання спельти до помельних партій зерна пшениці м’якої на якісні показники борошна та випеченого хліба
Немає доступних мініатюр
Дата
2020-05-08
Автори
Єремеєва, Олена Анатоліївна
Третьякова, Світлана Олексіївна
Войтовська, Вікторія Іванівна
Приходько, Віталій Олександрович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Publishing House “ACCENT”, Sofia, Bulgaria
Інструкція
В результаті проведених досліджень встановлено особливості борошномельних властивостей залежно від відсоткового вмісту спельти в композиційних сумішах та досліджено вплив її на хлібопекарські властивості борошна різних помельних партій.
Опис
Ключові слова
стародавні пшениці, спельта, борошно, високобілкова сировина, зерно, здорове харчування, пшениця, показники якості.
Бібліографічний опис
Topical issues of the development of modern science. Abstracts of the 9th International scientific and practical conference. Publishing House “ACCENT”, Sofia, Bulgaria. 2020. 968 p..