. Токар А.Ю., Миронюк С.С. Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії // Зб. наук. пр. «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі». Харків: ХДУХТ, 2015. С. 400–409.

Немає доступних мініатюр
Дата
2020-02-22
Автори
Токар, Анастасія Юхимівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Опис
Ключові слова
баклажани, псування, втрати, зберігання, холодильник, «Полідез»
Бібліографічний опис
Токар А.Ю., Миронюк С.С. Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії // Зб. наук. пр. «Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі». Харків: ХДУХТ, 2015. С. 400–409