Токар А.Ю., Харченко З.М., Харченко О.С. Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах // Вісник УНУС, 2014. №2. С.41–44.

Немає доступних мініатюр
Дата
2020-02-22
Автори
Токар, Анастасія Юхимівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Опис
Ключові слова
плоди абрикоса, вишні, кабачка, конфітюр вишневий, вишнево-кабачковий, абрикосовий, абрикосово- кабачковий, фізико-хімічні, органолептичні показники якості, аскорбінова кислота.
Бібліографічний опис
Токар А.Ю., Харченко З.М., Харченко О.С. Збереженість аскорбінової кислоти у конфітюрах // Вісник УНУС, 2014. №2. С.41–44.