Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів

Немає доступних мініатюр
Дата
2019
Автори
Федоров, В.Г.
Кепко, О.І.
Кепко, В.М.
Лісовий, І.О.
Лузан, П. Г.
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Izdevnieciba «Baltija Publishing»
Інструкція
Досліджували найпростішу можливість інтенсифікації підведення та відведення під час стерилізації фруктових консервів в скляних банках СКО-83-1. Виходили із припущення, що сироп та ягоди чи плоди будуть швидше прогріватися та охолоджуватися, якщо банки в автоклаві розташовувати не вертикально, а горизонтально.
Опис
Ключові слова
фруктові консерви, стерилізація, інтенсифікація, автоклав, тепломір
Бібліографічний опис
82. Федоров В.Г., Кепко О.І., Кепко В.М., Лісовий І.О., Лузан П. Г. Інтенсифікація стерилізації фруктових консервів / International scientific and practical conference «Science, engineering and technology: global and current trends»: Conference proceedings, December 27–28, 2019. Prague: Izdevnieciba «Baltija Publishing», s. 93-94.