Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/7038
Title: Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти
Authors: Любич Віталій Володимирович, Возіян Валерія Валеріївна
Keywords: пшениця спельта, крупа, плющена
Issue Date: 25-Apr-2017
Publisher: ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м. Київ – 42, 01601
Citation: Пат. 115765 Україна, МПК A23L 7/00. Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти / Любич В. В., Возіян В. В.; заявник та власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 11569; заявл. 16.11.2016., чинний з 25.04.2017, Бюл. № 8.
Series/Report no.: МПК A23L 7/00;Бюл. № 8.
Abstract: Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти полягає в тому, що цілу крупу з індексом лущіння 11–13 % пропарюють упродовж 5 хв за тиску пари 0,15 МПа та темперують у термоізольованому бункері впродовж 5 хв з підсушуванням готового продукту до вологості 14 % і охолоджуванням з наступним просіюванням на розсіві.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/7038
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
115765 - 0001.jpg121.89 kBJPEGView/Open
115765 - 0002.jpg500.76 kBJPEGView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.