Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти
Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти
Немає доступних мініатюр
Дата
2017-04-25
Автори
Любич Віталій Володимирович, Возіян Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м. Київ – 42, 01601
Інструкція
Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти полягає в тому, що цілу крупу з індексом лущіння 11–13 % пропарюють упродовж 5 хв за тиску пари 0,15 МПа та темперують у термоізольованому бункері впродовж 5 хв з підсушуванням готового продукту до вологості 14 % і охолоджуванням з наступним просіюванням на розсіві.
Опис
Ключові слова
пшениця спельта, крупа, плющена
Бібліографічний опис
Пат. 115765 Україна, МПК A23L 7/00. Спосіб виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти / Любич В. В., Возіян В. В.; заявник та власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 11569; заявл. 16.11.2016., чинний з 25.04.2017, Бюл. № 8.