Спосіб визначення вмісту клейковиноутворювальних білків у зерні тритикале та пшениці

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-02-27
Автори
Любич Віталій Володимирович, Новіков Володимир Вікторович, Возіян Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м. Київ – 42, 01601
Інструкція
Спосіб визначення вмісту клейковиноутворювальних білків в зерні тритикале та пшениці включає відмивання клейковини згідно загальноприйнятого методу. Відбирають дві наважки сирої клейковини масою по 4 г, висушують в сушильній шафі за температури 130 °C до постійної маси, а вміст сухої клейковини (клейковиноутворювальні білки) використовують для обраховування їх частки від вмісту білка.
Опис
Ключові слова
тритикале, пшениця, вміст, клейковиноутворювальні білкиі
Бібліографічний опис
Пат. 113900 Україна, МПК G01N 27/00 Спосіб визначення вмісту клейковиноутворювальних білків у зерні тритикале та пшениці // Господаренко Г.М., Любич В. В., Полянецька І.О., Воробйова Н. В., Новіков В.В., Возіян В. В.; заявник і власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 06340; заявл. 10.06.2016; опубл. 27.02.2017, Бюл. № 4.