Спосіб отримання круп'яних продуктів швидкого приготування із зерна пшениці та тритикале
Спосіб отримання круп'яних продуктів швидкого приготування із зерна пшениці та тритикале
Немає доступних мініатюр
Дата
2017-07-25
Автори
Любич Віталій Володимирович, Новіков Володимир Вікторович, Возіян Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м. Київ – 42, 01601
Інструкція
Спосіб отримання круп'яних продуктів швидкого приготування із зерна пшениці та тритикале
включає очищення зерна від домішок, шліфування, екструдування, плющення, сортування
круп'яних продуктів. Очищене зерно з індексом лущення 8-11 % експандують за температури
130-150 °С і плющать на вальцьовому верстаті з наступним просіюванням на розсіві.
Опис
Ключові слова
пшениця, тритикале, крупяні продукти, швидкого приготування
Бібліографічний опис
Пат. 118058 Україна, МПК A23L 7/00, B02C 23/00. Спосіб отримання круп'яних продуктів швидкого приготування із зерна пшениці та тритикале // Любич В. В., Новіков В.В., Возіян В. В.; заявник та власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 13198; заявл. 23.12.2016., чинний з 25.07.2017, Бюл. № 14.