Спосіб отримання крупи цілої зі спельти

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-04-10
Автори
Любич Віталій Володимирович, Возіян Валерія Валеріївна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м. Київ – 42, 01601
Інструкція
Спосіб отримання крупи цілої зі спельти включає лущення та зволоження зерна, який відрізняється тим, що зерно зволожують до вологості 15-15,5% та відволожують впродовж ЗО хв, лущать на двох лущильношліфувальних системах з індексом лущіння 11-13% із сепаруванням отриманого продукту з використанням аспіратора після кожної системи лущіння.
Опис
Ключові слова
крупа ціла, спельта, лущення, зволоження
Бібліографічний опис
Пат. 115198 Україна, МПК A23L 7/00. Спосіб отримання крупи цілої зі спельти / Любич В. В., Возіян В. В.; заявник та власник Уманський національний університет садівництва. – № u 2016 10000; заявл. 30.09.2016., чинний з 10.04.2017, Бюл. № 7.