Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6839
Title: ШВИДКІСТЬ ОХОЛОДЖЕННЯ ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО ТЕХНІЧНОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ
Authors: Калайда, Катерина Василівна
Keywords: перець солодкий, швидкість охолодження й отеплення, фізичні та теплофізичні параметри перцю солодкого, збереженість, температура, теплоємність
Issue Date: 30-Nov-2018
Publisher: УНУС
Citation: В.А. Колтунов, К.В. Калайда ШВИДКІСТЬ ОХОЛОДЖЕННЯ ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО ТЕХНІЧНОЇ СТАДІЇ СТИГЛОСТІ ХДУХТ С. 284-292 2017
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6839
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+sec3_5.pdf253.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.