ЗМІНИ ОСНОВНИХ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ

Немає доступних мініатюр
Дата
2018-11-30
Автори
Заморська, Ірина Леонідівна
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
УНУС
Інструкція
Опис
Ключові слова
заморожування; суниця; розчин; зберігання; хімічний склад
Бібліографічний опис
Заморська І.Л.ЗМІНИ ОСНОВНИХ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ Вісник НТУ ХПІ № 26, 2018 С 61-65