Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6763
Название: ЗМІНИ ОСНОВНИХ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Авторы: Заморська, Ірина Леонідівна
Ключевые слова: заморожування; суниця; розчин; зберігання; хімічний склад
Дата публикации: 30-ноя-2018
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Заморська І.Л.ЗМІНИ ОСНОВНИХ КОМПОНЕНТІВ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ Вісник НТУ ХПІ № 26, 2018 С 61-65
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6763
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_KhPI_2018_26_2_Zamorska_Zminy_osnovnykh.pdf951,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.