ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМ РЕСУРСАМИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В КОНТЕКСТІ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ СВІТОВОГО ГОСПОДАРСТВА

Немає доступних мініатюр
Дата
2017-02
Автори
Удовенко, Ірина Олександрівна
Шемякін, Михайло Васильович
Назва журналу
ISSN журналу
Назва тома
Видавець
Danish scientific journal
Інструкція
В даній статті автори окреслюють особливості стратегічного управління земельними ресурсами. Зокрема, акцентується увага на сталості управління землями сільськогосподарського призначенняна регіональному рівні, а також проблематика стратегічного управління земельними ресурсами в Україні. Автори проводять паралель між аспектами стратегічного управління та планування господарських процесів на підприємствах сільськогосподарського спрямування. Наголошується на актуалізації процесу управління земельними ресурсами країни щодо розвитку кожної окремої галузі системи господарювання, зокрема і на провадженні сільського господарства. Автори виокремлюють вагомий фактор, що характеризує конкурентоспроможність України на світовому ринку землі. На їх думку, це і є її право власності на досить потужну частку найродючіших чорноземів світу та перспективу провадження сільськогосподарських видів виробництва.
Опис
Ключові слова
землі, земельні ресурси, регіональний рівень, сільське господарство, стратегічне управління
Бібліографічний опис
Удовенко І.О. Особливості управління земельним ресурсами сільськогосподарського призначення в контексті глобалізації світового господарства // Danish scientific journal. №2, 2017. С.48–52.