Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6611
Title: ЯКІСТЬ І КРІОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Authors: Заморська І.Л.
Keywords: суниця, мульчування, зберігання
Issue Date: 20-Mar-2018
Publisher: УНУС
Citation: Вплив мульчування ґрунту на якість суниць під час зберігання / І. Л. Заморська, В. В. Заморський // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 105-110.
URI: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6611
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
unus_2012_81(1)__17 (1).pdf274.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.