Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6611
Название: ЯКІСТЬ І КРІОРЕЗИСТЕНТНІСТЬ ЗАМОРОЖЕНИХ ЯГІД СУНИЦІ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ В РОЗЧИНАХ ЗІ СТРУКТУРОУТРИМУЮЧИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Авторы: Заморська І.Л.
Ключевые слова: суниця, мульчування, зберігання
Дата публикации: 20-мар-2018
Издатель: УНУС
Библиографическое описание: Вплив мульчування ґрунту на якість суниць під час зберігання / І. Л. Заморська, В. В. Заморський // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2012. - Вип. 81(1). - С. 105-110.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6611
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
unus_2012_81(1)__17 (1).pdf274,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.