Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6550
Название: ВМІСТ КЛЕЙКОВИНИ ТА ЇЇ ЯКІСТЬ В ЗЕРНІ КОЛЕКЦІЙНИХ ЗРАЗКІВ ЧОТИРИВИДОВИХ ТРИТИКАЛЕ
Авторы: Діордієва, Ірина Павлівна
Новак, Жанна Миколаївна
Ключевые слова: тритикале
клейковина
якість
зерно
Дата публикации: авг-2017
Издатель: Інститут Сільського господарства степової зони
Библиографическое описание: Діордієва І. П., Новак Ж. М. Вміст клейковини та її якість в зерні колекційних зразків чотиривидових тритикале. Бюлетень Інституту сільського господарства Степової зони. 2017. №2. С. 52-58.
Краткий обзор (реферат): Тритикале за врожайністю та багатьма господарсько-цінними ознаками перевищує батьківські форми. Незважаючи на це, тритикале не займає належного місця в структурі посівних площ зернових культур. Основним недоліком, який перешкоджає широкому використанню тритикале в світовому землеробстві є низька якість вирощеної продукції. Поліпшення хлібопекарських якостей та технологічних властивостей може зробити тритикале однією з найважливіших хлібних культур світу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://lib.udau.edu.ua/handle/123456789/6550
Располагается в коллекциях:Наукові матеріали кафедри

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття Діордієва, Новак.pdf415,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.